Alla inlägg den 21 augusti 2010

Av leo-zana - 21 augusti 2010 10:59

Att hitta på saker i skogen tycker både matte och Zana är roligt! I förmiddags gick promenaden till skogen i närheten där vi hann med både det ena och andra. Först leta lite köttbullar bland blåbärsris och buskar. Sedan fick Zana spåra efter matte som promenarat runt medans Zana fick sitta och vänta vid ett träd. Än så länge är det är korta enkla valpspår som gäller men hon hittade så duktigt mattes väg genom skogen och sjalen som hon gömt! Det var värt köttbullar och massor av beröm det också.  2 gånger fick räcka denna gång men båda gick riktigt bra!

Efter lite promenarande till hittade vi en stock som gick utmärkt att balansera på. Den var lite smal men efter några försök kunde Zana trippa försiktigt fram som en lindansös.

Mellan alla övningar hann Zana springa lie lyckliga tokrace bland träd och buskar. Roligast var att försöka springa över matte då hon plockade blåbär till kvällens efterrätt; pannacotta. Men det får bli till de 2-benta, de 4-benta får kanske lite rester i kvällsmaten - det är ju trots allt lördag!

  

Nu ligger en trött tjej i korgen och sover. Det gäller att ladda batterierna tills Leo kommer hem med husse så att man kan busa lite med honom! Bita i svansen, nafsa i benen eller något annat retsamt som Leo tycker är superjobbigt! Tur att han kan få vila lite i husses bil ibland!

Presentation


Leo och Zana är 2 Rhodesian Ridgeback.
Leo heter SEVCH Djungelkattens Daintyridged Devil.
Zana heter SEVCH RLDNF Bondinos Nkosazana.
Lejonkungen Leo och prinsessan Nkosazana (betyder just prinsessa på Xhosa och Zulu). Läs mer om dem under presentation.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tassavtryck


Ovido - Quiz & Flashcards