Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av leo-zana - 4 augusti 2010 23:43

Idag har vi varit på Bondisträff med flera av Zanas valpsyskon och några fler vuxna RR.

Dagens tema var agility och vi fick testa det tillsammans med Marianne i Vidja. Det var full fart på alla valparna som tyckte det var toppen att springa genom hinder och tunnlar. Zana verkade gilla detta riktigt mycket och sprang med full fart fram mot den väntande godisskålen! Det var inte lätt för matte att hålla tempot... hon får nog öva lite intervallträning om hon ska hänga med...   


Leo tittade med intresse på allt men hade nog helst tagit sig en tur runt de vuxna tikarna och flörtat lite! Valparna var han måttligt intresserad av, så länge han hade koll på sin egen. Zana må vara jobbig hemma men han måste ändå ha koll på henne, hon är ju ändå hans valp!   

Efter picknick (tack Annika!) och några timmars träning tog några av oss med hundarna till ett fält i närheten så att de fick springa lite. Då fick Leo äntligen någon att springa med som höll hans tempo och lite till... Både Leo och Izza (Zanas mamma) verkade gilla varandras sällskap. Med valparna i släptåg for de runt på ängen och i dydiket!! Zana fick springa loss med 2 syskon, Luna och Ecco. När vi skulle ta in dem i bilarna var alla 5 hundarna blöta och leriga så det var bara ett köra raka spåret hem till duschen!

Att duscha är väl ingen favoritsysselsättning för någon av hundarna men nu sover 2 rena hundar gott efter en rolig kväll, så det var nog värt en dusch!   

Presentation


Leo och Zana är 2 Rhodesian Ridgeback.
Leo heter SEVCH Djungelkattens Daintyridged Devil.
Zana heter SEVCH RLDNF Bondinos Nkosazana.
Lejonkungen Leo och prinsessan Nkosazana (betyder just prinsessa på Xhosa och Zulu). Läs mer om dem under presentation.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tassavtryck


Ovido - Quiz & Flashcards