Alla inlägg den 17 april 2011

Av leo-zana - 17 april 2011 20:55

Med hundarna i bilen, väskan fylld med viktiga saker som köttbullar, filtar, vatten och annat gav vi oss iväg mot Västerås tidigt imorse. Målet var den stora hundutställningen och både Leo och Zana var anmälda.

När vi trixat oss in bland alla hundar, människor och prylar var det genast dax att värma upp med Leo. Men han visade inget intresse för köttbullar eller matte, utan ville helst leta efter andra spännande dofter!

Men till sist vaknade intresset och en mycket glad kille tog sig runt i utställningsringen. Han gjorde till och med några glädje skutt - den värdsvana 5- åringen! Att matte stressade till det hela och ställde sig ivägen för domaren och annat påverkade tack och lov inte resultatet. Han fick EXCELLENT, så vi var nöjda när vi lämnade ringen!  


Efter en liten paus var det studsbollen Zanas tur... hon var på toppenhumör och tyckte att det var en utmärkt idé att springa runt i en ring. Bara inte på det sätt som en värdig ridgback ska trava fram... utan hon hoppade och studsade helt på sitt eget sätt! Men hon var glad och det är ju positivt, då kommer hon vilja komma tillbaka.

Vi fick kliva ur ringen med bedömningen Very good. Domaren gav henne ett fint omdöme men vill att hon skulle mogna lite till.


Nåja, husse och matte åkte nöjda hem med världens vackraste hundar! Alla har bara inte förstått det ännu...     

Presentation


Leo och Zana är 2 Rhodesian Ridgeback.
Leo heter SEVCH Djungelkattens Daintyridged Devil.
Zana heter SEVCH RLDNF Bondinos Nkosazana.
Lejonkungen Leo och prinsessan Nkosazana (betyder just prinsessa på Xhosa och Zulu). Läs mer om dem under presentation.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tassavtryck


Ovido - Quiz & Flashcards